Celebrity News

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκαλύπτει πώς έπεισε τη Χαρούλα Αλεξίου να συμμετέχει στον «Δάσκαλο»

Στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε ζωντανή σύνδεση από τους Παξούς. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο όμορφο νησί του Ιονίου για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας σειράς του με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Όλο το cast βρίσκεται στο νησί και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου δέκα ημέρες. Ανάμεσα στα πρόσωπα που συμμετέχουν στον «Δάσκαλο» βρίσκεται και η Χαρούλα Αλεξίου. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στη συμμετοχή της σπουδαίας τραγουδίστριας στη νέα σειρά του, αποκαλύπτοντας πώς κατάφερε να την πείσει να πει το μεγάλο «ναι».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έλεγε το ναι. Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα αν μπορεί να διαβάσει τρία επεισόδια, γιατί έχω σκεφτεί κάτι… Είδε τον ρόλο, της άρεσε και μου είπε ναι. Ήταν τόσο απλό. Όλο ξεκίνησε από μία μέρα που έγραφα το πρώτο επεισόδιο και άκουσα ένα τραγούδι της και έτσι άρχισα να φτιάχνω εικόνες και μια ηρωίδα μέσα από αυτό το τραγούδι. Μετά σκέφτηκα τι ενδιαφέρον που θα έχει αν αυτή την ηρωίδα την ενσαρκώσει η Χαρούλα Αλεξίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Χάρης Βαρθακούρης: Απαντά με αποδείξεις στους Γκουντάρα – Κάκκαβα για το Instagram του «Όλα γκούντ»

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της έντεκα ημέρες μετά τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν