Celebrity News

Άδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι μια κακιά γυναίκα… Αντί να μου απαντήσει πολιτικά, βγαίνει και με συκοφαντεί»

Άδωνις Γεωργιάδης

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε την Παρασκευή 21/2 και ξέσπασε κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενος στην ενασχόλησή της με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Κατηγόρησε την πρώην Πρόεδρο της Βουλής ότι η στάση της έχει στόχο την αύξηση των ποσοστών της, τονίζοντας ότι όσοι συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου την υποστηρίζουν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, λέγοντας: «Είναι προφανές ότι θα την πάω στα δικαστήρια, θα κάνω μήνυση και αγωγή, για να αποδείξει την προσωπική μου εμπλοκή στο δυστύχημα. Η χυδαιότητα αυτής της κυρίας, η κακία της… Η γυναίκα αυτή είναι μια κακιά γυναίκα. Δεν είχε κανένα αίσθημα ευγένειας. Αντί να μου απαντήσει πολιτικά, βγαίνει και με συκοφαντεί. Αν δείτε τη συνέντευξη, κατηγορεί τον νεκρό μηχανοδηγό. Αυτή την κυρία πάτε να υποστηρίξετε στο συλλαλητήριο. Αν είναι δυνατόν».

Σε σχέση με τα αυξημένα ποσοστά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Υπουργός υπογράμμισε: «Η γυναίκα αυτή δεν έχει καμία ευαισθησία για τους νεκρούς και τα παιδιά. Δεν τη νοιάζουν αυτά καθόλου. Όποιος πάει εκεί (σ.σ.: στα συλλαλητήρια), στηρίζει την Κωνσταντοπούλου, αυτή θα πανηγυρίζει την επόμενη μέρα. Η Κωνσταντοπούλου δεν θέλει να γίνει η δίκη, για να αυξάνει τα ποσοστά της».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Διαβάστε ακόμα:

Στούντιο 4: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο

Άννα Βίσση: Κλειστό το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει, ανήμερα της επετείου για τα Τέμπη

Ιβάν Σβιτάιλο: «Τον βρήκα σε μια κλινική σε κατάσταση αποσύνθεσης, άσπρισα σε μια μέρα»