Celebrity News

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Γάμος και βαφτίσια τον Ιούλιο

Με τον καλύτερο τρόπο σκοπεύουν να σφραγίσουν τον έρωτά τους η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου, που ετοιμάζονται για δύο Μυστήρια τον Ιούλιο.

ξυφγ

Σύμφωνα με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής, που απέκτησαν ένα πανέμορφο αγοράκι πριν από περίπου έναν χρόνο, έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη βάφτισή του, η οποία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει στη Μύκονο, όπου και άνθησε ο έρωτάς τους, ενώ την ίδια ημέρα το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

det iliadi1

Το τρέξιμο θα είναι πολύ για την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία θα ντυθεί για πρώτη φορά νύφη, αφού η σχέση που είχε στο παρελθόν με τον αδικοχαμένο επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, με τον οποίο απέκτησαν τον 10 ετών σήμερα Μπαμπίνο, δεν είχε προχωρήσει σε γάμο.

il1

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα σε κοντινό της πρόσωπο πως ένας από τους νονούς θέλει να είναι ο γιος της, ο οποίος λατρεύει το αδερφάκι του. Ο δεύτερος νονός θα είναι ένας πολύ καλός φίλος του ποδοσφαιριστή, από τότε που έπαιζε στην ΑΕΚ. Δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά έχουν κάνει πολλές φορές διακοπές όλοι μαζί και έχουν περάσει όμορφες στιγμές.

sdbc

Όσον αφορά την ημερομηνία, το ζευγάρι θα καταλήξει λίγο μετά το Πάσχα, αν και ήδη έχουν επιλέξει τον μήνα Ιούλιο.

sdrbdsc

Καλεσμένοι θα είναι αρκετοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, αλλά όχι πολλά άτομα από τον χώρο της showbiz, αφού και οι δύο θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Παρ’ όλα αυτά, τη χαρά τους θέλουν να τη γιορτάσουν με ένα μεγάλο πάρτι. Έτσι, ακόμα και αν τελικά δεν παντρευτούν στη Μύκονο, θα προτιμήσουν ένα παραθαλάσσιο μέρος στην Αττική, αφού σκοπό έχουν στo πρόγραμμα να υπάρχει και βραδινό μπάνιο.

 Δείτε ΕΔΩ ποια διάσημη καλλονή θα γίνει μανούλα στα 51 της μέσω παρένθετης μητέρας.