Celebrity News
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη της στο J2US
![](https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/01/220102122342_alexandra__panagiotarou_257846218_686497738937070_3095187501603308740_n.jpg)
Το «Just the Two Of Us» ολοκληρώθηκε με ένα φαντασμαγορικό show που κράτησε την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό.
Τα ξημερώματα της Κυριακής (02/01) και μετά από έξι ώρες που το show ήταν στον αέρα, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το ζευγάρι που κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου.
Λίγο μετά την νίκη της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που είχε την μεγαλύτερη εξέλιξη στο μουσικό show του Alpha, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε στα stories του προφίλ της μια φωτογραφία με το τρόπαιο που κέρδισε και έγραψε τα εξής λόγια για τη νίκη της: «To καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου! Σας ευχαριστώ όλους».
Δείτε την ανάρτησή της:
Διαβάστε επίσης:
Τάμτα: Νόσησε από κορονοϊό – Οι αναρτήσεις της τραγουδίστριας
Αλέξανδρος Κοψιάλης: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του – Η απίστευτη ομοιότητά τους
Πάνος Μουζουράκης: Χώρισε με την Τζίνα Βαρελά; Η απάντηση του τραγουδιστική