Celebrity News
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Η πρώτη μου σχέση ήταν με γυναίκα, δεν ήμουν σίγουρη τότε ότι είμαι κορίτσι»

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για τις ερωτικές της εμπειρίες σε μικρότερη ηλικία, αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν είχε σχέσεις και με γυναίκες.
«Η πρώτη μου σχέση ήταν με γυναίκα, δεν ήμουν σίγουρη ότι είμαι κορίτσι. Ήμουν αγοροκόριτσο και δεν έβλεπα ερωτικά τα αγόρια που έκανα παρέα. Έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με τη συμμαθήτριά μου, τη Τζένη.
Ήταν στα 14, δεν ήταν κάτι ερωτικό, φιλιόμασταν, ήμασταν αγκαλιά, κοιμόμασταν μαζί η μία στο σπίτι της άλλης. Στα 16 μου άρχισαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, μέχρι τότε ήμουν με κορίτσια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας, η γνωστή influencer αποκάλυψε πως αργότερα, στα 23 της, είχε ακόμα μία σχέση με γυναίκα, αυτή τη φορά με μια πανέμορφη κοπέλα από την Ρωσία. «Μετά, έκανα κι άλλη σχέση, στα 23 μου και πάλι με Ρωσίδα, με κυνηγάει αυτό. Ήταν μια πανέμορφη γυναίκα. Σήμερα είμαι σίγουρη ότι μου αρέσουν οι άντρες. Οι γυναίκες μου αρέσουν μόνο για να τις κοιτάζω, να τις θαυμάζω, ερωτικά νομίζω όχι», κατέληξε.
Μια εξομολόγηση γεμάτη ειλικρίνεια, που δείχνει τη διαδρομή της προς την αυτογνωσία και την αποδοχή των συναισθημάτων της.
Διαβάστε ακόμα:
Δημήτρης Φιλιππίδης: Σε ποια δημοφιλή σειρά «εισβάλλει» ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη