Celebrity News

Αντώνης Ρέμος: «Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε η Υβόννη όταν γεννήθηκε η κόρη μας ήταν αν…»

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την γέννηση της κόρης που έχει αποκτήσει με Υβόννη Μπόσνιακ, Ελένη.

Η εξομολόγηση του Αντώνη Ρέμου

«Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι είμαι ο τραγουδιστής του έρωτα», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος για το γεγονός ότι η μικρή έχει γεννηθεί στις 14 Φεβρουαρίου.

«Δούλευα στον Διογένη, ήταν οι μέρες που θα ερχόταν η Ελένη μας και λέω στον γιατρό, σε παρακαλώ πολύ να μην είναι Παρασκευή – Σάββατο που δουλεύω, να μην έχω όλο αυτό το θέμα με τα κανάλια… Λες και το σημαδέψανε! Παρασκευή βράδυ την έπιασαν οι πόνοι και μου λέει “Αντώνη έλα, ετοιμάσου να σε κάνω πατέρα”.

Εγώ τελείωνα στις 05:30 το πρόγραμμα. Τους λέω στις 04:30, συγγνώμη, φεύγω, πάω να γίνω πατέρας. Βάζω την κουκούλα και φεύγω με τα πόδια και πάω δίπλα στο μαιευτήριο. Στις 09:30 μου λένε σήκω και στις 10:20 βγήκε η Ελενίτσα μας. Ήμουν μέσα στον τοκετό και θυμάμαι το πρώτο πράγμα που με ρώτησε η Υβόννη ήταν “Έχει όλα τα δάχτυλα;”.  Και της λέω ‘Τι θα βγει, ψάρι με βράγχια;”».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Πατούλης: «Προφανώς ο Αλέξανδρος παραμένει ο πρωτότοκος, είμαι σίγουρος ότι θα επισκεφθεί τον αδερφό του»

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία που ανέβασε με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η εξομολόγηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της -«Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη»