Celebrity News
Δημήτρης Φιλιππίδης: Σε ποια δημοφιλή σειρά «εισβάλλει» ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, πρόκειται να εμφανιστεί σε έναν guest ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Έχω παιδιά». Στο νέο τρέιλερ της σειράς, που ήδη προβάλλεται στο κανάλι, ο νεαρός ηθοποιός μας συστήνεται ως «Ερμής», προσθέτοντας μια νέα δυναμική στην ιστορία.
Δείτε τι θα συμβεί στα επεισόδια που θα προβληθούν τη Δευτέρα 31 Μαρτίου και την Τρίτη 1 Απριλίου στις 21:00…
Επεισόδιο 42 – Δευτέρα 31 Μαρτίου
Η Σάρα, ύστερα από την επιμονή της Στέλλας, της Αντιγόνης και της Ιωάννας, συνειδητοποιεί ότι έχει αμελήσει τον εαυτό της και αποφασίζει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Ο Τάσος προσπαθεί να πείσει τους γονείς του να του αγοράσουν κινητό, καθώς όλοι οι φίλοι του έχουν ήδη. Παράλληλα, ο Μιχάλης και ο Σταύρος έρχονται αντιμέτωποι με έναν νέο συνάδελφο στο Urbanic, γεγονός που ανατρέπει τις ισορροπίες.
Επεισόδιο 43 – Τρίτη 1 Απριλίου
Ο Μιχάλης και η Σάρα βρίσκονται σε δίλημμα, καθώς έχουν προσκλήσεις για πολλά παιδικά πάρτι το ίδιο Σάββατο και πρέπει να αποφασίσουν σε ποια θα πάνε. Την ίδια μέρα, ο αγαπημένος δημοσιογράφος του Μιχάλη δίνει μια ομιλία που δεν θέλει να χάσει με τίποτα. Εν τω μεταξύ, η Σάρα προσπαθεί να εμποδίσει τον Στεφ και τη Σόφη από το να τοποθετήσουν την μπίρα τους σε… μέρη που σίγουρα δεν ενδείκνυνται!
Μείνετε συντονισμένοι για νέες ανατροπές και δυνατές στιγμές!
Διαβάστε ακόμα:
Ελένη Τσολάκη: Οι νέες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο και το συγκινητικό μήνυμά της!
Γέννησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη -Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο
Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το σίκουελ του «The Devil Wears Prada»