Celebrity News
Dot: Αλλάζει τηλεοπτική στέγη -Η ημερομηνία της πρεμιέρας και οι παρουσιαστές
![](https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220927154109_dot-292x300.jpg)
Το «Dot» άλλαξε τηλεοπτική στέγη και φέτος θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star, με κεντρικούς παρουσιαστές τον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη.
Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (27/9) δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής, το οποίο προβλήθηκε μέσα από το «Breakfast@Star». Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή αποκάλυψαν ότι το «Dot» θα κάνει πρεμιέρα Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:50.
Όπως θα δείτε και εσείς, οι δύο ηθοποιοί-παρουσιαστές έχουν γυρίσει ένα αρκετά χιουμοριστικό τρέιλερ. Σε αυτό, ακούμε την Ναντία Κοντογεώργη να ρώτα τον συμπαρουσιαστή της: «Μίνω, γιατί είσαι ακόμα έτσι;», με εκείνον να της απαντά: «Εσύ γιατί ντύθηκες… Δυναστεία;», «Γιατί τώρα είμαι… Star!». «Άντε σήκω… έχουμε πρεμιέρα», του λέει η Νάντια Κοντογεώργη στο τέλος.
Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είναι αρκετά χρόνια φίλοι, ενώ είχαν συμπρωταγωνιστήσει και στην κωμική σειρά του Mega, «Κάτω Παρτάλι».
Διαβάστε επίσης:
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Η Μπέσσυ είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»
Ορφέας Αυγουστίδης για Μαρία Τζομπανάκη: «Με τη μητέρα μου περάσαμε από πολλά στάδια»
Μαρία Σολωμού: Η αμηχανία της on camera, όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte