Celebrity News
«Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκομψη φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου»
![quiz](https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/03/230303151235_quiz.jpg)
Είναι γνωστή ως το είδωλο της pop μουσικής στην δεκαετία του ’80. Μια σπουδαία τραγουδίστρια που έχει τρεις γενιές από Έλληνες θαυμαστές να την αποθεώνουν.
Ο λόγος για την Πωλίνα, η οποία το μεσημέρι της Τρίτης (21/3) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωί αν σε είδον την μεσημβρίαν» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για την επεισοδιακή φάρσα που της έκανε τη δεκαετία του ενενήντα ο Βλάσσης Μπονάτσος, μέσω της οποίας έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της.
«Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση (Μπονάτσου). Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του.
Δεν το είχαμε πει ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον δρόμο και ήρθαν δύο σε στυλ Κολομβιανοί απατεώνες μαχαιροβγάλτες. Ο ένας με πήρε και με έβαλε μπροστά του ασπίδα και ο άλλος προσπαθούσε με μια λεπίδα να τον βρει για να τον τρυπήσει. Μου έκαναν φάρσα ότι τον κυνήγαγε ο ένας και ο άλλος με έβαλε μπροστά ασπίδα για να σωθεί», είπε αρχικά η Πωλίνα.
Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα μου κοιτούσα την απέναντι πολυκατοικία. Είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε, εκεί είχε κρυφτεί ο Βλάσσης. Και λέω: καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα εκεί πάνω δεν έχουν μια ταραχή να φωνάξουν την Αστυνομία;
Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο το MEGA και λέει: “αυτό το επεισόδιο δεν βγαίνει στον αέρα. Μόνο εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ντουμπλάζ. Και πήγαμε εγώ, ο Μεγακλής και ο Βλάσσης, βλέπαμε τα πλάνα και κάναμε φωνές από πάνω για να μην ακουστούν οι κραυγές. Το κάναμε πιο light και φαντάσου ο κόσμος σοκαρίστηκε με το ντουμπλαρισμένο. Το κανονικό είπε το MEGA δεν βγαίνει, το πετάμε».
Διαβάστε επίσης:
Η Έλενα Γκρέκου εξομολογείται: «Μεγάλωνα μόνη το παιδί μου, μόνο αυτόν έχω»
Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει -«Αγχώνομαι για τον μπέμπη…»
Κλείσε τα μάτια: Ιωάννα Παππά και Θάλεια Ματίκα θυμούνται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα