Celebrity News
Φειδίας Παναγιώτου: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, έχω κάνει κάποιες καταγγελίες στην Αστυνομία»

Ο Φειδίας Παναγιώτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno», όπου μίλησε για τη διαδρομή του ως Ευρωβουλευτής, αλλά και για τη ραγδαία αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από το YouTube και τα social media – εκεί όπου τον γνώρισε αρχικά το ευρύ κοινό.
Στο φινάλε της συνέντευξης, μια έκπληξη τον περίμενε στο πλατό. Η σύντροφός του, Στυλιάνα, έκανε την εμφάνισή της στην εκπομπή και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους. Η εντυπωσιακή ξανθιά TikToker αποκάλυψε πως παρακολουθούσε τον Φειδία Παναγιώτου από τα πρώτα του live video στο TikTok, με τον ίδιο να εκφράζει δημόσια την αγάπη του για εκείνη.
«Αυτή η σχέση που έχω με την Στυλιάνα είναι ό,τι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου. Μου δίνει τόση ζωντάνια… Είναι πολύ όμορφο να ξυπνάς δίπλα σε έναν άνθρωπο, με τόσα πολιτικά και σοβαρά θέματα που ασχολούμαι, μου βάζει χρώμα στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, πέρα από την προσωπική του ζωή, ο νεαρός Ευρωβουλευτής από την Κύπρο δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας πως δέχεται απειλές για τη ζωή του, γεγονός που τον οδήγησε να προβεί σε σχετικές καταγγελίες στην Αστυνομία.
«Παίρνω απειλές για να με σκοτώσουν, σε τόπους που έμεναν φίλοι μου έριχναν πέτρες στα σπίτια τους. Έχω κάνει κάποιες καταγγελίες στην Αστυνομία, αλλά είμαι εντάξει να πεθάνω», δήλωσε, αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο, τονίζοντας το πάθος του για τον αγώνα που δίνει: «Έπεσα στη μάχη ηρωικά. Προσπαθώ να παλέψω για εκείνα που πιστεύω με οποιοδήποτε τίμημα».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Φειδίας Παναγιώτου:
Διαβάστε ακόμα:
Πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύεται λίγο πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά
Ελισάβετ Σπανού: Οι σχέσεις με τον πατέρα της κόρης της μετά τον χωρισμό τους -«Δε ζει στην Αθήνα…»