Celebrity News
Γιώργος Τσαλίκης για Κατερίνα Καινούργιου: «Φαντάζομαι ότι δεν έχει κάτι μαζί μου, απλά γίνεται όλο αυτό λόγω του Γκουντάρα»
Καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν το πρωί της Τρίτης (4/2) ο Γιώργος Τσαλίκης. Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επειδή τραγούδησε το τραγούδι «Το Απαγορευμένο» στον Μύλο των Ξωτικών.
Όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης
«Με ενόχλησε που με καταδίκασαν άνθρωποι που διασκέδαζαν το προηγούμενο βράδυ. Τι να μετανιώσω; Το πρόγραμμά μου έκανα. Ήρθε ο Δήμαρχος τραλαλί τραλαλό, έκανε σαν φαν, έτρεμε. Και βλέπω την άλλη μέρα 32 αναπάντητες και λέω… τα ύστερα του κόσμου. Τι έγινε πάλι; Και άρχισαν όλοι να μιλάνε. Φυσικά ξεκινάει διμοιρίτισσα η Κατερίνα Καινούργιου στα δικά μου θέματα, είναι σαν να την έχω θίξει, γιατί είναι με τον Γρηγόρη.
Δεν έχω τίποτα μαζί της, τη συμπαθώ κιόλας. Φαντάζομαι ότι δεν έχει κάτι μαζί μου, απλά γίνεται όλο αυτό λόγω του Γρηγόρη. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό παιδί και προστατευτική με τους συνεργάτες της. Στο πλαίσιο της προστασίας, φαντάζομαι, στον Γρηγόρη, έχει αυτό… Ο προηγούμενος σύντροφός της ήταν τεράστιος fan μου, είμαι ο αγαπημένος του τραγουδιστής.. Με δει, με έχει ζήσει στα live μου», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.
Δείτε το απόσπασμα στο 10:55′
Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος on air με την Άρια Καλύβα -«Πρώτα ρωτάω εγώ, αυτή είναι η σειρά εδώ»
Γρηγόρης Αρναούτογλου για Χρήστο Μάστορα: «Απαγορεύεται να πίνεις και να οδηγείς, τελειώσαμε»