Celebrity News
Kanye West: «Ήταν λάθος που άφησα έγκυο την Kim Kardashian -Δεν ήθελα να κάνω παιδιά μαζί της μετά τους πρώτους δύο μήνες σχέσης»

Μια νέα εμφάνιση του Kanye West πυροδότησε συζητήσεις, καθώς ο διάσημος ράπερ εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα, φορώντας μια κουκούλα που πολλοί παρομοίασαν με εκείνη της Ku Klux Klan. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον DJ Akademiks, δε δίστασε να εξαπολύσει σφοδρή κριτική προς την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian.
«Αυτό ήταν δικό μου λάθος. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά με αυτό το άτομο μετά τους πρώτους δύο μήνες που ήμουν μαζί της, αλλά αυτό δεν ήταν το σχέδιο του Θεού», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη σχέση τους και την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών τους.
Ο Kanye West εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι, όπως είπε, δεν έχει τον έλεγχο της ζωής των παιδιών του, προσθέτοντας: «Τα παιδιά μου είναι διασημότητες και δεν έχω εγώ τον λόγο. Έτσι, αυτή η λευκή γυναίκα και αυτή η λευκή οικογένεια έχουν τον έλεγχο αυτών των μαύρων παιδιών με μεγάλη επιρροή, που είναι τα μισά παιδιά του Ye».
Η εμφάνισή του, σε συνδυασμό με τα λεγόμενά του, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς να καταδικάζουν το μήνυμα που έστειλε μέσα από την επιλογή του outfit του. Η Ku Klux Klan είναι μια ακραία ρατσιστική οργάνωση που ευθύνεται για διώξεις και εγκλήματα κατά Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ.
Διαβάστε ακόμα:
Δημήτρης Φιλιππίδης: Σε ποια δημοφιλή σειρά «εισβάλλει» ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη