Celebrity News

Δάφνη Καραβοκύρη: Μιλά ανοιχτά για τη συνεργασία της με την Τζένη Μελιτά -«Η χημεία δεν εκβιάζεται»

Δάφνη Καραβοκύρη

Η Δάφνη Καραβοκύρη αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Τζένη Μελιτά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, εξηγώντας ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Η ίδια μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Κυψέλη» στην ΕΡΤ και πώς η έλλειψη χημείας με τη συνεργάτιδα του Φώτη Σεργουλόπουλου επηρέασε τη συνεργασία τους.

«Δεν ήμασταν φίλες με την Τζένη Μελιτά, συνεργαζόμασταν. Εγώ τη γνώρισα όταν συστάθηκε η εκπομπή της ΕΡΤ, “Κυψέλη”. Ήταν μία πολύ δύσκολη συνθήκη διότι αν δεν έχεις χημεία με τον άλλον και πρέπει να αποκτήσεις για να βγάλεις αυτήν την εκπομπή είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η χημεία δεν εκβιάζεται σε όλες τις σχέσεις και θέλει πολλή δουλειά, που και πάλι δεν σου εγγυάται… Δεν είχα καταλάβει αν ήμασταν 3 παρουσιάστριες. Δεν υπήρχε κανείς που να είχε το lead», δήλωσε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Η ίδια πρόσθεσε ότι έγιναν αρκετές συζητήσεις για τα θέματα που αφορούσαν τη μία και την άλλη, αλλά η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε όταν έληξε η εκπομπή. «Είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις μεταξύ μας για τα θέματα που αγαπά η μία κι η άλλη και τι διαχειρίζεται. Η σχέση μας έληξε όταν έληξε κι αυτή η εκπομπή. Έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Όταν βγαίνεις σε μία εκπομπή κι έχεις δημόσιο βήμα είναι ευθύνη. Κανείς δεν πρέπει να καταλάβει τι συμβαίνει στα ενδότερα μίας εκπομπής. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και καταλαβαίνει τα πάντα. Ήταν ένας δύσκολος συγκερασμός, που η θεματολογία βρέθηκε στην πορεία κι άλλαξε πολλές φορές. Υπήρχε μία τρομερή αστάθεια κι αβεβαιότητα», ανέφερε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Δάφνη Καραβοκύρη:

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Φουστάνος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Στον γάμο μας ήρθαν μόνο 10 άνθρωποι»

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Γιώργο Σαμπάνη: «Εδώ μιλάμε για καθαρή αγένεια»

Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει: «Συναντήθηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη»