Celebrity News
Μαρία Αντωνά -Άρης Σοϊλέδης: Ατύχημα με το αυτοκίνητό τους -«Αφού γλιτώσαμε τον γκρεμό, καλά είμαστε»
![Άρης Σοϊλεδης Μαρία Αντωνά](https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220921175945_soiledis_antona-550x458.jpg)
Αντιμέτωποι με ένα όχι και τόσο ευχάριστο γεγονός ήρθαν το απόγευμα της Τετάρτης (4/1) η Μαρία Αντωνά και ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης.
Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής είχαν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό τους και το αποκάλυψαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.
Όπως έδειξε η Μαρία Αντωνά μέσα από τη σχετική ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, το αμάξι τους «έφυγε» και παραλίγο να πέσει σε γκρεμό!
«Καλή Χρονιά είπαμε; Αφού γλιτώσαμε τον γκρεμό, καλά είμαστε», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.
Μια σχετική φωτογραφία με την οδική βοήθεια ανέβασε στο προφίλ του και ο Άρης Σοϊλέδης. «Αρχίσαμε. Μας μπήκε καλά», έγραψε πάνω στην ανάρτησή του ο ποδοσφαιριστής.
Διαβάστε επίσης:
Μπάγια Αντωνοπούλου: Τα καυτά φιλιά με τον σύντροφό της σε βραδινή τους έξοδο -Φωτογραφίες
Λάουρα Νάργες: Μας δείχνει πώς είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της