Celebrity News
O Δήμος Βερύκιος αποκαλύπτει: «Έτσι έμαθα για τη σχέση της Έλλη Στάη και του Κυριάκου Μουνδρέα»

Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε στο περιοδικό Peopleκαι αποκάλυψε με ποιον τρόπο μαθαίνει όλα αυτά τα αποκλειστικά θέματα που ανακοινώνει κατά καιρούς.
«Πηγαίνω σε μπαρ και εστιατόρια. Ακόμα και εκεί βγάζω αποκλειστικά θέματα.»
Πώς έμαθε για τη σχέση της Έλλης Στάη και του Κυριάκου Μουνδρέα;
Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έμαθε για αυτή τη σχέση από έναν φίλο του που έτυχε να κάθεται στο απέναντι τραπέζι από τη δημοσιογράφο, σε μια ψαροταβέρνα στις Τζιτζιφιές.
Για τη σύζυγό του, Πίκια Στεφανάκου είπε: «Είμαστε δεκαέξι χρόνια παντρεμένοι. Το μυστικό για μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο είναι να μην μπαίνει ο ένας στα πόδια του άλλου. Αυτή τη στιγμή ο κοινός μας στόχος είναι οι σπουδές της Σοφίας» λέει για τη 15χρονη κόρη του, που βρίσκεται στην Α’ τάξη του Λυκείου. «Η Σοφία μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που έβλεπε, άκουγε, έπαιρνε πληροφορίες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει μια πολιτική σκέψη ώριμου ανθρώπου. Διαθέτει έναν απίστευτο δυναμισμό. Δεν νομίζω να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Θεωρώ πως θα γίνει μια μάχιμη νομικός».
Ποια είναι η μεγάλη του επιθυμία; «Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου, θέλω να γυρνάω τον κόσμο. Να κάνω ταξίδια και ως δημοσιογράφος, αλλά και με την οικογένειά μου. Κάθε χρόνο με τη γυναίκα και την κόρη μου προγραμματίζουμε τρία εκπαιδευτικά ταξίδια. Όταν βγαίνεις εκτός συνόρων, ανοίγουν οι ορίζοντές σου. Στη δική μας δουλειά, αν έχεις λιμασμένο μάτι, τα βλέπεις όλα στραβά. Εγώ έχω χορτάτο μάτι».
Διάβασε ακόμα: Απίστευτο! Πασίγνωστος ηθοποιός έσωσε τον γιο του από πνιγμό (video)