Celebrity News

Ο Σωτήρης Πολύζος αποκαλύπτει πρώτη φορά για το χωρισμό του από τη Μιμή Ντενίση: «Δεν το έχουμε πει ποτέ…»

Στο πλευρό της Μιμής Ντενίση, στην πρεμιέρα της παράστασης «Και από Σμύρνη..Σαλονίκη» βρέθηκαν ο πρώην σύζυγος της Σωτήρη Πολύζος και η 19χρονη κόρη της Μαριτίνα Ντενίση.

Ο Σωτήρης Πολύζος μίλησε στο Πρω1νό και για τη βαθιά σχέση που ενώνει τους τρεις τους και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για την περίοδο του χωρισμού τους.

«Με την Μαριτίνα είναι πολλά χρόνια που κρατά αυτή η σχέση. Όταν μπήκα στη ζωή της ήταν 5-6 ετών και σήμερα έχει περάσει τα 19. Οπότε καταλαβαίνετε πόσα πολλά και ωραία χρόνια ήταν αυτά. Και με τη Μαριτίνα και με τη Μιμή είναι μια σχέση βαθιάς αγάπης, δεν είναι επιδερμική για να ξεφτίσει με το χρόνο.

Κάποιες σχέσεις έχουν φθορά, κάποιες που στηρίζονται στη βαθιά αγάπη μένουν αναλλοίωτες, μπορεί και να ενισχύονται. Μιλούμε για αγάπη, μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ κοντά με τον έρωτα, όμως ξέρουμε ότι ο έρωτας υποχωρεί, αν δεν τον διαδεχτεί η αγάπη, τον διαδέχεται κάτι κακό που είναι ο χωρισμός. Και δεν αναφέρομαι στον δικό μας χωρισμό γιατί νομίζω απαντήθηκε αυτό στο πέρασμα του χρόνου. Επιλέξαμε και οι δύο την περίοδο που είπαμε χωρίζουμε να μην μιλήσουμε και αυτό μας έκανε καλό. Ήταν λίγοι μήνες. Και δεν το έχουμε πει και ποτέ νομίζω… Οπότε αυτό προστάτευσε αυτό που ήταν η ουσία της σχέσης μας», ανέφερε ο Σωτήρης Πολύζος.

Λίγα λόγια για το έργο «Και από Σμύρνη… Σαλονίκη»
Η αρχόντισσα της Σμύρνης Φιλιώ Μπαλτατζή και τα παιδιά της καταφέρνουν να επιζήσουν της Μικρασιατικής καταστροφής και μετά από μεγάλες περιπέτειες καταλήγουν στη Μακεδονία. Η Σαλονίκη γίνεται η πατρίδα των προσφύγων. Μια πολυπολιτισμική πόλη με ντόπιους, πρόσφυγες, Πόντιους και Εβραίους που ζουν αρμονικά παρά τις διαφορές τους. Το έργο παρακολουθεί την πορεία της οικογένειας και πολλών νέων χαρακτήρων την περίοδο από την ανταλλαγή των πληθυσμών μέχρι την αρχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Η ανέλιξη των προσφύγων από την απόλυτη φτώχεια σε μια καινούρια αξιοπρεπή ζωή, η προσπάθειά τους να γίνουν ένα με τ’ αδέλφια τους στην Ελλάδα, η άνοδος και η πτώση της ακμάζουσας Εβραϊκής κοινότητας, δίνονται ανάγλυφα μέσα από τους χαρακτήρες. Το έργο είναι μια μεγάλη νωπογραφία της εποχής με φόντο την πολιτική κατάσταση μέσα από προσωπικές ιστορίες και με τη μουσική της εποχής από τα σεφαραδίτικα, μέχρι τα ρεμπέτικα και τον Αττίκ, να αναδεικνύουν τις αισθητικές και πολιτιστικές αντιθέσεις ανάμεσα σε ντόπιους και πρόσφυγες.

Το έργο γράφτηκε μετά από ενδελεχή έρευνα σε κείμενα ελληνικά και ξένα, Θεσσαλονικιών συγγραφέων και Εβραίων και θα ανέβει, όπως και η «Σμύρνη μου αγαπημένη», στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» την επόμενη καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Η απρόσμενη επίσκεψη στο πλατό! «Αυτό που έκανες δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Τέο Θεοδωρίδης: “Με το που βγήκα από τη φυλακή έκανα…”

Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει: “∆εν πιστεύω στον γάµο…”