Celebrity News

Δημήτρης Παπανώτας για Αθηνά Οικονομάκου: «Πλαστικοποίηση, μήπως έμεινε εκεί το χαμόγελό της από το μπότοξ;»

Δημήτρης Παπανώτας

Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή «Happy Day», με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις της ηθοποιού στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο δημοσιογράφος σχολίασε με χιουμοριστική – αλλά και αιχμηρή – διάθεση το μόνιμο χαμόγελό της, αφήνοντας αιχμές για ενδεχόμενη αισθητική παρέμβαση.

«Αυτό το χαμόγελό της που δεν το χάνει και ποτέ θεωρείται πλαστικοποίηση. Μήπως έμεινε εκεί από το μπότοξ; Ξέρεις, καμιά φορά… λένε πως όταν κάνεις μπότοξ είσαι γέλιο, λύπη, χαρά ένα πράγμα. Μήπως στην συγκεκριμένη έκατσε;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την πλευρά της, υπερασπίστηκε την Αθηνά Οικονομάκου, αποδίδοντας τη διαρκώς χαμογελαστή της διάθεση στην επαγγελματική της εμπειρία και στην προσωπική της επιλογή να κρατά θετική στάση απέναντι στα media.

«Τι λες βρε Δημήτρη; Όχι. Αρχικά, είναι ένα πολύ νέο κορίτσι, δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη να κάνει μπότοξ. Παιδιά, έχει αποφασίσει η κοπέλα – και έχει και μια εμπειρία λόγω της υποκριτικής – ότι “εγώ δεν θα χάσω την καλή μου διάθεση σε καμία δύσκολη ερώτηση”. Δεν θα με τρελάνετε εσείς, θα σας τρελάνω εγώ», τόνισε η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ωστόσο, επέμεινε: «Άλλο με χαμόγελο κι άλλο αυτό μέχρι τα αυτιά, λες και κέρδισα μόλις το Τζόκερ».

Το «μόνιμο χαμόγελο» της Αθηνάς Οικονομάκου έχει απασχολήσει ξανά το τηλεοπτικό πάνελ, καθώς η ηθοποιός επιλέγει να απαντά ακόμα και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις με ένα θετικό προσωπείο. Σε παλαιότερη εμφάνισή της είχε δηλώσει πως θεωρεί το χαμόγελο «όπλο ψυχικής ισορροπίας», ενώ έχει παραδεχτεί πως επιλέγει συνειδητά να διατηρεί ένα ευγενικό ύφος, ακόμα και απέναντι σε επικριτικά σχόλια.

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή Δεβετζή για Νίκο Κοκλώνη: «Έβλεπα σκηνικά και δε μπορούσα να τα πιστέψω»

Big Brother: Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι που θα φιλοξενηθούν οι 16 παίκτες

Πέτρος Κωστόπουλος: Μαγειρεύει με την κόρη του, Αμαλία στις ΗΠΑ –Η τρυφερή τους φωτογραφία