Celebrity News

Καλημέρα Ελλάδα: Ο Θέμης Σοφός καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη -«Ελπίζω να μη διαμαρτυρηθεί η Σταματίνα»

Θέμης Σοφός

Ο διακεκριμένος ποινικολόγος Θέμης Σοφός, σύζυγος της γνωστής παρουσιάστριας Σταματίνας Τσιμτσιλή, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Πέμπτης 13/2.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις νομικές πτυχές της υπόθεσης των Τεμπών, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχασε την ευκαιρία να προσθέσει μια δόση χιούμορ, αναφερόμενος στη σύζυγο του καλεσμένου, η οποία εκείνη την ώρα παρουσίαζε τη δική της εκπομπή σε ανταγωνιστικό κανάλι.

«Να πω και κάτι για να “ξεφύγουμε” λίγο; Ελπίζω να μη διαμαρτυρηθεί η Σταματίνα που σήμερα σας έχουμε κοντά μας. Την αγαπάω τόσο πολύ, φιλιά αγάπη μου! Φιλιά, κοριτσάρα μου», είπε αστειευόμενος ο δημοσιογράφος.

Ο Θέμης Σοφός χαμογελώντας απάντησε: «Σας αγαπάει τόσο πολύ, που η ίδια μου έκανε υπενθύμιση το πρωί».

Τότε, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει: «Είσαστε τυχερός που έχετε ένα τέτοιο κορίτσι», με τον δικηγόρο να συμφωνεί απόλυτα: «Είμαι όντως».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν Θέμης Σοφός – Γιώργος Παπαδάκης:

Διαβάστε ακόμα:

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μήνυμά της λίγες μέρες μετά τον γάμο του πρώην συζύγου της, Νικόλαου Ντε Γκρες -«Όταν οι άνθρωποι ρωτούν αν…»

Ελένη Χατζίδου: «Οι γονείς μου δε με ρώτησαν ποτέ για την αναπηρία του Ετεοκλή, οι φίλες μου ήταν περίεργες»

Παντελής Τουτουντζής: «Πήγαινα σε ένα πάρτι, σταμάτησε ένα αμάξι και κατέβηκαν να με δείρουν»