Celebrity News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θέλω να παντρευτώ αλλά δεν έχω προλάβει, συνέχεια είμαι έγκυος»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε το παρών σε φιλανθρωπική εκδήλωση και εκεί τη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μέσα σ’ όλα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Να αναφέρουμε σε αυτό σημείο πως, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν πραγματοποιήσει μόνο πολιτικό γάμο.

Όσα δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις τηλεοπτικές κάμερες

«Σε αυτή τη φάση που είμαι δεν μου λείπει η τηλεόραση. Με γεμίζει πάρα πολύ η καθημερινότητα με τα παιδιά και αυτό είναι που θέλω να κάνω. Κάνω συζητήσεις αλλά δεν ξέρω αν θα είναι άμεσα» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο με τον σύζυγό της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Θέλω να παντρευτώ αλλά δεν έχω προλάβει, συνέχεια είμαι έγκυος».

Διαβάστε επίσης:

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί

Βαρύ πένθος για την Ειρήνη Νικολοπούλου: Πέθανε η αδελφή της

Άννα Βίσση: Η αδελφή της, Λία, εξομολογείται -«Ήμασταν σαν σιαμαίες, δεν μπορούσε η μία χωρίς την άλλη»