Celebrity News

Τέμπη: Ξεσπά η μητέρα της 20χρονης Κλαούντιας -«Θα τους βάλουμε όλους φυλακή, να γίνει τσουνάμι η οργή του λαού»

Τέμπη

Αύριο, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την τραγική επέτειο του δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τους ένα τεράστιο κενό και μια ολόκληρη χώρα βυθισμένη στο πένθος.

Οι συγγενείς των θυμάτων συνεχίζουν να ζητούν δικαίωση για τους αγαπημένους τους, ενώ την Παρασκευή 28/02 έχουν προγραμματιστεί μεγάλες διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο την απόδοση δικαιοσύνης.

Μία ημέρα πριν τα συλλαλητήρια, οι οικογένειες των θυμάτων επισκέφτηκαν τον τόπο του τραγικού συμβάντος για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη των προσφιλών τους προσώπων που χάθηκαν τόσο άδικα.

«Για εμένα δικαιοσύνη είναι να φέρουν πίσω το παιδί μου, όμως αυτό δεν γίνεται. Θέλουμε δικαιοσύνη για τα παιδιά αυτά, να χαλαρώσουν ψυχικά εκεί ψηλά. Πέρασαν δύο χρόνια και με αγωνία κάθε οικογένεια, κάθε μάνα προσπαθεί να βρει σαν ντετέκτιβ την αλήθεια», δήλωσε η κα Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια, η οποία χάθηκε στο δυστύχημα.

«Σκότωσαν μια φορά τα παιδιά μας, αλλά τις μανούλες μας σκοτώνουν κάθε μέρα με αυτά που ακούμε στην τηλεόραση. Είμαι σίγουρη ότι η κόρη μου φώναζε “μαμά” και δεν ήμουν εδώ να την βοηθήσω. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να βοηθήσω το παιδί μου. Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή σε αυτή τη χώρα; Κανείς δεν ξέρει πώς πέθαναν τα παιδιά μας! Θα τους βάλουμε όλους φυλακή. Η μάνα πάντα θα βρίσκει το δίκιο της, όταν χάνει το σπλάχνο της. Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Να γίνει τσουνάμι η οργή του λαού! Εμείς έχουμε την δύναμη, όχι οι 300 στη Βουλή», είπε η κα Λάτα, με έντονα συναισθήματα, στο Live News.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Λύγισε» για την απώλεια του συζύγου της -«Έζησα 57 χρόνια μαζί του»

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν ισχύει το εξώδικο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου»

Μάνος Νιφλής για Αλέξη Κούγια: «Απέκτησε πολλά ακίνητα γιατί είχε κόμπλεξ που…»