Celebrity News
Γιώργος Τσαλίκης: Αποχώρησε έξαλλος από το pocdast της Ελίνας Παπίλα -«Πάρε κανένα UFO να σε κοιτάει αν δεν θες τη γνώμη μου, γελοία…»

Μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του Unblock με καλεσμένο τον Fipster, η Ελίνα Παπίλα υποδέχεται στο δεύτερο επεισόδιο του podcast της τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο γνωστός τραγουδιστής ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει ανοιχτά για τις φορές που έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής, είτε λόγω των απόψεών του για πρόσωπα της showbiz είτε εξαιτίας σχολίων για την εμφάνισή του και τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει.
Στο teaser πάντως που προβλήθηκε από το «Super Κατερίνα», βλέπουμε μια απρόσμενη ένταση ανάμεσα στον καλεσμένο και την παρουσιάστρια, η οποία κορυφώνεται με την αποχώρηση του Γιώργου Τσαλίκη από το πλατό, συνοδεία της λέξης «γελοία».
«Μου έγραφαν “μπάζο”, “πώς είσαι έτσι;”, “τι έχεις κάνει στη μούρη;”. Που έχω να κάνω δύο χρόνια μπότοξ. Επειδή ρωτήθηκα, είπα την άποψή μου για την Αθηνά Οικονομάκου. Εγώ δεν είμαι ο Περικλής Κονδυλάτος, να είμαι σχεδιαστής κοσμημάτων και να μιλάω στην τηλεόραση επί παντός επιστητού», δηλώνει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Η σπίθα της έντασης άναψε όταν η Ελίνα Παπίλα τον ρώτησε: «Δεν έχεις βαρεθεί να βλέπεις τον εαυτό σου συνέχεια στην τηλεόραση και να έχεις άποψη για όλα;».
Με τον Γιώργο Τσαλίκη να απαντάει φανερά ενοχλημένος: «Μου το λες εσύ που με καλείς σε ένα podcast άποψης; Με κάλεσες για να είμαι βουβός; Έχω βγει ποτέ σε μία κάμερα να σχολιάσω κάποιον χωρίς να υπάρχει λόγος; Σε μία εκπομπή έχω βγει, στο Happy Day, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ και σε ένα podcast εδώ, που θα είναι και το τελευταίο. Πάρε κανένα UFO εδώ που θα σε κοιτάζει απλά, εγώ έρχομαι και λέω τις απόψεις μου. Γελοία».
Ωστόσο, επειδή σήμερα είναι 1η Απριλίου, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτό το εκρηκτικό teaser αποτελεί πραγματικό απόσπασμα της συνέντευξης ή μια πανέξυπνη πρωταπριλιάτικη στρατηγική προώθησης του επεισοδίου. Ό,τι κι αν ισχύει, ένα είναι βέβαιο: το Unblock συνεχίζει να τραβάει την προσοχή και να γίνεται viral!
Διαβάστε ακόμα:
Μαρία Κορινθίου: «Θέλω να με πλησιάσει ένα πολλά κιλά αρσενικό, είμαι Μπουμπουλίνα»
Μαίρη Συνατσάκη: «Προσπαθούν να με ακυρώσουν, να με παρουσιάσουν σαν μια μουρλή»