Celebrity News

Γιάννης Ξανθόπουλος: Σπάει τη σιωπή του για το τροχαίο -«Δεν έφταιγα… Ξέρω ότι οι γονείς του παιδιού που “χάθηκε” δε θέλουν να το ακούσουν»

Γιάννης Ξανθόπουλος

Πέρασε ένας χρόνος από το μοιραίο βράδυ που συγκλόνισε τη ζωή του Γιάννη Ξανθόπουλου και στέρησε τη ζωή σε έναν 19χρονο νέο. Ο νεαρός τραγουδιστής, που μέχρι τώρα κρατούσε σιγή, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Στέλιο Δρουμαλιά, περιγράφοντας τη στιγμή που τα πάντα άλλαξαν.

«Το τροχαίο ήταν ένα θρίλερ για μένα, αυτό που ζήσαμε εκεί πέρα. Δεν έχω ξαναμιλήσει για αυτό. Επέστρεφα στο σπίτι εκείνη τη μέρα μετά από μια κοινωνική υποχρέωση, άδειοι οι δρόμοι στο Μενίδι, σε έναν δρόμο που έχω κάνει άπειρες φορές. Έφτανα σπίτι, και από τα δεξιά μου πετάγεται ένα αμάξι από το Stop χωρίς να σταματήσει δευτερόλεπτο. Και εκεί που πήγαινα, τα έχασα, προσπάθησα να κάνω ελιγμό να μπω στη λωρίδα μου, έχασα τον έλεγχο του αμαξιού. Ο πανικός, πέρασε όλη μου η ζωή μπροστά από τα μάτια μου» αφηγείται ο τραγουδιστής, αποτυπώνοντας με έντονα λόγια το σοκ που βίωσε.

Ο ίδιος δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνες τις στιγμές, καθώς η σκηνή του δυστυχήματος τον στοιχειώνει ακόμα: «Κάθε βράδυ παίζει η σκηνή του τροχαίου στο μυαλό μου σε επανάληψη. Αυτός ο πόνος που περνάει η οικογένεια του παιδιού… Δεν περιγράφεται με λόγια. Έφυγε άδικα. Μου το είπαν στο νοσοκομείο με τη βοήθεια ψυχολόγου ότι πέθανε. Έχασα τον κόσμο. Δεν το πίστευα αυτό το πράγμα, ότι ζω μέσα σε κάτι τέτοιο. Δεν έφταιγα… Ξέρω ότι οι γονείς του παιδιού που “χάθηκε” δεν θέλουν να το ακούσουν. Αυτό θέλω να πω, δεν έφταιγα. Προσευχόμαστε για τη ψυχή του Αντώνη», είπε με συγκίνηση.

Στη δύσκολη αυτή διαδρομή, είχε τη στήριξη των δικών του ανθρώπων. «Με τη βοήθεια της οικογένειάς μου, των φίλων μου και του πνευματικού μου είμαι εδώ τώρα μαζί σας. Με στήριξαν άνθρωποι που έχω συνεργαστεί μαζί μου, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες», ανέφερε.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 12 Μαρτίου, όταν το όχημα του Γιάννη Ξανθόπουλου συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές. Στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο 19χρονοι, με τον έναν να χάνει τη ζωή του ακαριαία.

Από εκείνη τη στιγμή, ο νεαρός καλλιτέχνης απομακρύνθηκε από τη δημοσιότητα, προσπαθώντας να ξαναβρεί τις ισορροπίες του. Οκτώ μήνες μετά το τραγικό συμβάν, επέστρεψε στη σκηνή και στις νυχτερινές του εμφανίσεις, ενώ σταδιακά προσπαθεί να ξαναχτίσει την καθημερινότητά του.

Διαβάστε ακόμα:

Selena Gomez: Απαντά στα επικριτικά σχόλια για το βάρος της -«Κανείς δεν ασχολείται με αυτά όταν πρόκειται για άντρες»

Μάριος Αθανασίου: «Έχω φλερτάρει τρεις φορές με την κατάθλιψη»

Κατερίνα Παπουτσάκη για Αθηνά Οικονομάκου: «Είναι σεξιστικό αυτό που συμβαίνει. Άλλο ένα κατάλοιπο της πατριαρχικής κοινωνίας»