Celebrity News
Χρήστος Κούγιας: Μήνυση στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο για προσβολή της μνήμης του πατέρα του

Τον νομικό δρόμο επέλεξε να ακολουθήσει ο 23χρονος Χρήστος Κούγιας, καταθέτοντας μήνυση κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με αφορμή τα σχόλια που δημοσίευσε ο τελευταίος στα social media για τον εκλιπόντα πατέρα του, Αλέξη Κούγια, μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατό του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Φαίης Φώτου, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η μήνυση κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή.
Η ίδια η Φαίη Φώτου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Χρήστος Κούγιας κατέθεσε μήνυση την Παρασκευή που μας πέρασε στον κύριο Βαλλιανάτο για προσβολή της μνήμης του νεκρού. Εγώ επικοινώνησα με τον κύριο Βαλλιανάτο, ο οποίος δεν έχει λάβει ακόμα τη μήνυση. Αυτό που μου είπε είναι ότι “δεν έχω κάτι με τα παιδιά, θα πάρω τη μήνυση και θα απαντήσω καταλλήλως”».
Αναμένεται πλέον η επίσημη απάντηση του ακτιβιστή, ο οποίος, όπως δήλωσε, σκοπεύει να τοποθετηθεί όταν παραλάβει τα σχετικά έγγραφα.
Τι είχε γράψει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος
Το Σάββατο 1 Μαρτίου, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είχε γράψει για τον θάνατο του Αλέξη Κούγια: «Kαλός ποινικολόγος είναι ο νεκρός ποινικολόγος. (Ήταν, διορθώνω). Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του. (Εννοώ και τις αγαπημένες του)».
Διαβάστε ακόμα:
Στη Νάπολη για το Πάσχα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος -Φωτογραφίες
Ανθή Βούλγαρη: Η πρώτη έξοδος με τον νεογέννητο γιο της -Φωτογραφία