Wellness
Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Κάστρα της οργής” και “Μπιπ! Μπιπ! Το μεγάλο βιβλίο της Σόφι”!
Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.
Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.
Τα αγαπημένα μας για σήμερα:
ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ, ΜΠΑΡΙΚΚΟ ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ
Βραβείο MÉdicis ξένου μυθιστορήματος. 1995 Μέσα του 19ου αιώνα, στη μικρή (φανταστική) πόλη του Κουίννιπακ.
Η ζωή μιας ολόκληρης κοινότητας περιστρέφεται γύρω από την πανέμορφη Τζουν Ράιλ και τον σύζυγό της, διευθυντή του ομώνυμου υαλουργείου. Στο Κουίννιπακ όλοι έχουν τη δική τους τρέλα: ο Πέκις, ο εκκεντρικός εφευρέτης του ανθρωπόφωνου, μιας ορχήστρας της οποίας το κάθε μέλος τραγουδάει μία μόνο νότα, την ίδια πάντα, ο Πεχντ, ο νεαρός βοηθός του, ορφανός και ντυμένος πάντα με το ίδιο τεράστιο ταλαιπωρημένο σακάκι, η Αμπέγκ, χήρα ενός άντρα που ποτέ δεν παντρεύτηκε, ο Ορό, ο Γάλλος αρχιτέκτονας που ονειρεύεται τεράστιες διάφανες κατασκευές από γυαλί, η Ελίζαμπεθ, η ατμομηχανή…
Τα Κάστρα της οργής, το πρώτο μυθιστόρημα του Αλεσσάντρο Μπαρίκκο, είναι ένα βιβλίο ονειρικό και παράξενο, δομημένο σαν μια μουσική φούγκα όπου ο κάθε ήρωας τραγουδάει την παρτιτούρα του με ακρίβεια και ηδονή.
Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!
ΜΠΙΠ! ΜΠΙΠ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙ!
Η Σόφι θέλει να πάει βόλτα με τους φίλους της, όμως εκείνοι προτιμούν να οδηγήσουν.
Μπιπ! Μπιπ! Βρουμ! Βρουμ! Ίου! Ίου!
Πέντε συναρπαστικοί ήχοι
Πολλά διασκεδαστικά pop-up
Μια ευχάριστη ιστορία που θα λατρέψουν τα παιδιά
Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!
Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για την Ημέρα της Γυναίκας: “20 σπουδαία κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμο” και “Το λουλούδι της ερήμου”