nomads
GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Ροζάνας Κουτσούκου μετά την αποχώρησή της!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model οι διαγωνιζόμενες πήραν μαθήματα ισορροπίας από τη Βασιλική Μιλλούση, καθώς θα ακολουθούσε μια δύσκολη φωτογράφηση στη συνέχεια.
Συγκεκριμένα, για τη φωτογράφηση της αποχώρησης, τα μοντέλα έπρεπε να περπατήσουν πάνω σε μια πλωτή πασαρέλα που στήθηκε μέσα σε πισίνα. Φυσικά, δυσκολεύτηκαν αρκετά, καθώς η πασαρέλα κουνιόταν και με αποτέλεσμα πολλές να χάσουν την ισορροπία τους και να κοντέψουν να πέσουν μέσα στο νερό.
Η Ροζάνα κατάφερε να περπατήσει με άνεση στην πασαρέλα και να χαρίσει κάποιες λήψεις στον φωτογράφο, ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε τους τέσσερις κριτές. Η φωτογραφία της μαζί με αυτές της Μικαέλας και της Ξανθούλας, ήταν οι χειρότερες. Παρόλα αυτά, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως από το ριάλιτι μόδας αποχωρεί η Ροζάνα.
Το μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρηση του και έστειλε το εξής μήνυμα: «Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του σήμερα και μια νέα αρχή απο δω και πέρα. Οι εμπειρίες που πήρα μέσα απο το GNTM ήταν μοναδικές ,οι αναμνήσεις άπειρες ,η αγάπη σας σε όλο αυτό που έκανα ήταν τρομερά συγκινητική ,η στήριξή σας για μένα είναι δύναμη για να συνεχίσω σε έναν τόσο δύσκολο χώρο. Τα μηνύματά σας μου δίνουν τόση μεγάλη χαρά με υπέροχα αληθινά λόγια από ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε εμένα παρόλο που δεν είχα καμιά σχέση με αυτόν τον χώρο!!!! Είμαι πολύ συγκινημένη σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ».
Δείτε την ανάρτηση της:
Διαβάστε ακόμη:
Η Ρέβη αποκαλύπτει πως έχουν κάνει photoshop στη Μενεγάκη και εκείνη τους το πέταξε στα… μούτρα!